onsdag 18 maj 2011

Hockeyfabriken och Eaglesports = sant

Hockeyfabriken har idag det stora nöjet att presentera en ny samarbetspartner i jakten på målet att bli Sveriges ledande leverantör av träning, utbildning och utrustning för föreningar och spelare som vill maximera sin talang.

Samarbetet med Eaglesports kommer att vara inom en rad olika områden och vi kommer inom kort presentera en hel del spännande nyheter där utrustning och kunskap paketeras till en helhet. Den första pusselbiten är att alla nu kan åka till Eaglesports för att klämma, känna och köpa Storm White, den enda ishockeyklubban i Sverige idag som enbart fokuserar på att skapa de bästa förutsättningarna för unga ambitösa ishockeyspelare. För oss på Hockeyfabriken känns det bra att ha en av Sveriges största fackbutiker inom ishockey som partner för att skapa en hög tillgänglighet för alla spelare som vill ha Storm White.

Båda parter ser mycket fram emot detta samarbete och vi kommer inom kort bjuda in utvalda målgrupper till intressanta seminarier för att presentera våra nyheter. Mer information kommer den närmaste tiden.

Fram tills dess så är ni varmt välkomna att besöka Göran och Magnus på Eaglesports och plocka ut just din Storm White klubba.

Med vänliga hälsningar
Thomas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar